Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Maar u heeft ook vast gehoord of gelezen over de aanhoudende drukte bij de bezorgdiensten, zoals PostNL en DHL. Het kan dus zijn dat uw bestelling toch langer onderweg is.

Home » Audio & Navigatie

Navigatie om de weg niet kwijt te raken

 

Naast de kompassen biedt degrootwatersport.nl ook navigatie aan. Met GPS of navigatie heeft u geen papieren waterkaarten meer nodig. U weet precies waar u bent op het water en kan zo gemakkelijk de weg vinden. Met een fisfinder kunt u niet alleen de diepte van het water meten, maar u kunt hierop ook op zien of er vissen, planten en andere obstakels in het water te vinden zien.

Elektriciteits apparatuur in de boot

 

Net als in de auto kunt u in de boot ook van muziek genieten. In de webshop van degrootwatersport.nl staan diverse radio’s die u kunt aansluiten in de boot. Met deze radio’s kunt u naar FM-omroepen luisteren, maar u kunt er ook uw smartphone op aansluiten. Het is gemakkelijk om uw smartphone aan te sluiten door middel van bluetooth of met een USB-aansluiting. Is het geluid van de muziek niet hard genoeg? Dat is geen probleem, want wij bieden ook speakers, boxen en subwoofers aan. Deze geluidsinstallaties zijn waterbestendig, dus hier hoeft u zich ook geen zorgen over te maken. Allesmarine.nl biedt ook diverse antennes aan. Zo zijn er antennes voor radiofrequenties en voor analoge en digitale televisie. Maar er zijn ook antennes voor Wi-Fi, wat het mogelijk maakt om te internetten op uw boot. Ten slotte zijn er AIS-antennes die de locatie van uw boot bepalen en antennes voor de marifoon, waarmee u kunt communiceren. In deze categorie treft u ook diverse toeters en claxons en bovendien zijn ruitenwissers met toebehoren hier te vinden.