Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Maar u heeft ook vast gehoord of gelezen over de aanhoudende drukte bij de bezorgdiensten, zoals PostNL en DHL. Het kan dus zijn dat uw bestelling toch langer onderweg is.

Home » Electra & Energie

 

Elektriciteit & Licht

 

Onderdelen op het gebied van elektriciteit & licht vindt u op deze pagina van degrootwatersport.nl. In het assortiment van degrootwatersport.nl vindt u bijvoorbeeld navigatie verlichting, boxen, radio's, antennes, horns, toeters, ruitenwissers en nog veel meer producten. Veilig varen doet u met de elektriciteit & licht producten van degrootwatersport.nl

 

Elektriciteit & licht voor uw boot

Bij Allesmarine.nl hebben wij een breed assortiment aan artikelen voor elektriciteit & licht. Het assortiment loopt van elektriciteitskabels tot navigatieverlichting en van contactsloten tot marifoons. Kortom, u kunt bij ons terecht voor allerlei onderdelen op het gebied van elektriciteit en licht.

 

Elektriciteits apparatuur in de boot

 

Net als in de auto kunt u in de boot ook van muziek genieten. In de webshop van degrootwatersport.nl staan diverse radio’s die u kunt aansluiten in de boot. Met deze radio’s kunt u naar FM-omroepen luisteren, maar u kunt er ook uw smartphone op aansluiten. Het is gemakkelijk om uw smartphone aan te sluiten door middel van bluetooth of met een USB-aansluiting. Is het geluid van de muziek niet hard genoeg? Dat is geen probleem, want wij bieden ook speakers, boxen en subwoofers aan. Deze geluidsinstallaties zijn waterbestendig, dus hier hoeft u zich ook geen zorgen over te maken. degrootwatersport.nl biedt ook diverse antennes aan. Zo zijn er antennes voor radiofrequenties en voor analoge en digitale televisie. Maar er zijn ook antennes voor Wi-Fi, wat het mogelijk maakt om te internetten op uw boot. Ten slotte zijn er AIS-antennes die de locatie van uw boot bepalen en antennes voor de marifoon, waarmee u kunt communiceren. In deze categorie treft u ook diverse toeters en claxons en bovendien zijn ruitenwissers met toebehoren hier te vinden.

 

In het donker verplicht varen met navigatie licht

 

Navigatie licht is de verlichting van de boot. Als u gaat varen in de nacht of bij slecht zicht is het verplicht om een navigatie licht op uw boot te hebben. Overdag is het alleen met goed zicht niet verplicht om navigatie licht te hebben. De navigatie verlichting bestaat uit verschillende kleuren: wit licht voor de masttop en achterschip, rood licht voor bakboord en groen licht voor stuurboord. Bij degrootwatersport.nl kunt u navigatie lichten vinden in diverse soorten en maten. Naast de navigatie verlichting kunt u bij degrootwatersport..nl ook terecht voor allerlei  andere lichten. In de webshop staan diverse bolletjes en (LED) lampen in verschillende kleuren en van verschillend vermogen.

 

Communicatie is belangrijk voor de veiligheid

 

Voor de veiligheid is het belangrijk om op ieder moment contact met anderen op te kunnen nemen. Nu denkt u dat een mobiele telefoon hiervoor voldoende is. Op het water heeft u echter niet altijd goed bereik. Een marifoon is niet verplicht, maar het is wel verstandig om een marifoon in uw boot te hebben.