Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Maar u heeft ook vast gehoord of gelezen over de aanhoudende drukte bij de bezorgdiensten, zoals PostNL en DHL. Het kan dus zijn dat uw bestelling toch langer onderweg is.

Home » Outdoor » Tenten

Bij degrootwatersport.nl vind je een ruime collectie tenten. We hebben de keuze uit meerdere modellen. Je kan de tenten via onze webshop bestellen en laten thuisbezorgen. Het assortiment bestaat onder andere uit tunneltenten, koepeltenten en strandtenten. Voor elk doel hebben wij een passende tent.

Ga je graag naar het strand en wil je een beschut plekje voor je kinderen, jezelf of je spullen? Bekijk dan eens ons assortiment strandtenten en parasols.

 

Koepeltent

Koepeltenten zijn door hun gewicht en geringe afmeting erg handig voor actieve wandel, fiets en vaarvakanties. Een

onderkomen voor festival gangers en als bijzettentje voor kinderen.

 

Tunneltent 

Door het gebruik van boogstokken word een tunneltent ook wel boogstoktent genoemd. Een tunneltent wordt opgezet met boogstokken die parallel aan elkaar lopen en wordt vastgezet met scheerlijnen en haringen. De constructie en de vorm bieden een tunneltent veel ruimte. Een tunneltent biedt veel leefruimte. Deze eigenschappen zorgen dat de tunneltent vooral populair is bij gezinnen.

 

Strandtenten

Een windscherm, strandtent of beach shelter is geen overbodige luxe wanneer je lekker in de zon wilt zitten maar er net een beetje teveel wind staat. Daarnaast zorgen windschermen ervoor dat je iets meer afgeschermd zit waardoor je net wat meer van je privacy kan genieten. Windschermen zijn zowel op het strand als de camping te gebruiken. Strandtenten zijn er in diverse soorten en maten, bijvoorbeeld pop up strandtenten.

 

Tarp

Een tarp is de meest veelzijdige toevoeging op je uitrusting. Het gebruiken van een tarp brengt je dichter bij je omgeving, en zorgt er voor dat je beschermt bent tegen de weerselementen.